När vi reste runt i Skottland för att hitta "DET", de där konceptet som går hem, något annorlunda men ändå slående fann vi många vänner på vägen. .

En person som vi fick äran att träffa heter Mr Roy Williams, han är född i Perth (en liten by utanför Glasgow), och redan vid barnsbens fanns ett gediget intresse för öl och den mångaåriga ölkulturen som finns i Skottland. 1968 fick han ihop pengar till ett litet bryggeri i Alloha som han bryggde öl på ett historiskt sätt. Med tiden utvecklades företaget och idag är Williams Bros Brewery prisbelönta för deras konst och den smakrika öl som bryggs i samma lokaler sedan 1968. Allt är närproduccerat till och med flaskorna tillverkas på glasbruket som ligger några hundra meter ifrån dem. Idag är det sönerna som tagit över och det gör dem med heder.

Vi bestämmde oss snabbt för att vi vill kunna erbjuda er, våra gäster, det vi fått uppleva i Alloha och därför kommer Williams Bros Brewery ha en stor det av sina 48 olika öl en plats i vår "ölkyrka" här i Strängnäs.

 
TVÅ HUNDRA OLIKA FLASKÖL 
HUNDRA OLIKA WHISKY`S &
SEX STYCKEN FATÖL TAPPAR!


 

                                The DRum of the Week - THE beer barrel of the Week